Ahoytuning
Zoeken
Menu

Bereikbaarheid


Adres

Rotterdam Ahoy, Ahoyweg 10, 3084 BA Rotterdam
 

CHECK ALTIJD VOORDAT JE OP WEG GAAT DE MEEST ACTUELE VERKEERSINFORMATIE: www.vananaarbeter.nl

Eigen vervoer

Rotterdam Ahoy is gunstig gelegen ten opzichte van alle uitvalswegen. Neem met de auto op Ring Rotterdam-Zuid (A15) de afslag Ahoy-Zuidplein en volg verder de borden Ahoy.

Vanuit de richting Amsterdam/Den Haag
Houd de A4 aan tot Den Haag. Volg dan de A13 richting Rotterdam en daarna de A20 richting Utrecht. Neem op de A20 de afslag A16 richting Dordrecht/Breda. Kies na de Van Brienenoordbrug voor de Ring Rotterdam-Zuid richting Zierikzee (A15). Op de A15 staat de afslag Ahoy aangegeven. Na de afslag volg je de borden Ahoy.

Vanuit de richting Utrecht
Houd de A12 aan tot Gouda. Volg dan de A20 richting Rotterdam. Neem op de A20 de afslag A16 richting Dordrecht/Breda. Kies na de Van Brienenoordbrug voor de Ring Rotterdam-Zuid richting Zierikzee (A15). Op de A15 staat de afslag Ahoy aangegeven. Volg de borden Ahoy.

Vanuit de richting Dordrecht/Breda
Houd de A16 aan richting Rotterdam. Kies op de A16 voor de Ring Rotterdam-Zuid richting Zierikzee (A15). Op de A15 staat de afslag Ahoy aangegeven. Volg de borden Ahoy.

Vanuit de richting Zeeland/Roosendaal
Houd de A29 aan richting Rotterdam. Rij de A29 helemaal uit, de richting Ahoy staat al aangegeven. Volg de borden Ahoy.
 

Openbaar vervoer

Ahoy is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Metro- en bushalte Zuidplein is op slechts vijf minuten loopafstand van Ahoy. Voor meer informatie over het openbaar vervoer kijk op http://www.9292ov.nl/ en ret.nl.

Houd er wel rekening mee dat je een OV-chipkaart nodig hebt in het Rotterdamse openbaar vervoer. Een wegwerpkaartje met 2 metroreizen koop je eenvoudig op Rotterdam Centraal Station bij de ingang van de metro. Je kunt ook nu alvast een OV-chipkaart bestellen via de webshop van de RET op ret.nl. Hier vind je ook meer informatie over reizen met de OV-chipkaart.

Sitemap | Privacy & Cookies | Copyright 2018 Rotterdam Ahoy - www.ahoy.nl